O nama

Tvrtka VIS PROJEKTIRANJE d.o.o. Zagreb osnovan je 2008. godine. U realizaciji projekata nudimo cjelovitu uslugu od vođenja projekta, faze pripreme, planiranja, projektiranja, ishođenja potrebnih potvrda i dozvola, stručnog nadzora i kontrole izgradnje do uspješne provedbe Tehničkog pregleda i ishođenja Uporabne dozvole.

Djelatnosti tvrtke vezane su uz graditeljstvo u širem aspektu djelovanja:

Naše osnovno načelo u obavljanju povjerenih nam poslova je visoka profesionalnost, stručnost i odgovornost u radu što zahtijeva apsolutnu posvećenost naših angažiranih inženjera u preuzetim projektima te stalnu aktivnu uključenost u njihovu realizaciju. Svoje profesionalno poslovanje osiguravamo policama osiguranja od profesionalne odgovornosti i odgovarajućim bankovnim jamstvima.

U obavljanju preuzetih poslova koristimo suvremena softverska rješenja i aplikacije. Istinsko zastupanje i posvećenost interesima projekta, a time i Naručitelja, objektivno postupanje u brojnim složenim situacijama koje su neminovne tijekom realizacije svakog većeg projekta odlika su u radu naših visokomotiviranih inženjera za što smo dobili čitav niz priznanja naših Naručitelja.

Imamo stalnu poslovno tehničku suradnju sa stručnim timom suradnika na projektima kojeg sačinjava dvadesetak inženjera sa kojima imamo dugogodišnje pozitivno iskustvo. Našim timskim radom stalno unapređujemo našu uslugu u skladu sa zahtjevima tehnologije i vremena.

Na svojim projektima Naručitelji nas angažiraju kao konzultante na poslovima kontrole projekta i provedbe optimalizacije troškova izgradnje. Utvrđujemo nedostatke u projektima, ocjenjujemo kvalitetu projektnih rješenja, izračun stvarnih količina i vrijednosti radova.

Naši Naručitelji su većinom veliki privatni Investitori koji cijene naš pristup i savjesnost u poslu, a imamo bogato iskustvo na realizaciji značajnih investicija u Hrvatskoj koje provode domaći i strani Investitori.

Zadnjih godina posebnu pozornost poklanjamo projektima vezanim za investicije u turizmu (hoteli, turistički kompleksi itd.) koje usavršavamo i rado svojim iskustvom pomažemo Naručiteljima u razvoju njihovih projekata i dobivanju vrhunskog proizvoda.